Nilfisk Attix 965-0H/M SD XC Støvsuger Til farligt støv M/H klasse (302002903)

17.070 kr.

Oplev Nilfisk Attix 965-0H/M SD XC, den kraftfulde støvsuger til farligt støv. Effektiv, sikker og pålidelig – ideel til professionelle behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194049101 Kategori:

Nilfisk Attix 965-0H/M SD XC Støvsuger er ikke bare en støvsuger; det er en professionel løsning til den krævende bruger, der står overfor udfordringer med farligt støv og kontaminering. Denne maskine har været designet med tanke på både effektive resultater og brugervenlighed, hvilket gør den til et uundgåeligt værktøj i både industrielle omgivelser og sundhedssektoren.

Med det automatiske XtremeClean filterrensesystem kan du være sikker på, at maskinens sugeevne forbliver konstant, selv under de mest intensive arbejdssituationer. XtremeClean-systemet arbejder for dig, så du slipper for at tænke på vedligeholdelse mens du fokuserer på dit arbejde. Det holder filteret rent med jævne mellemrum, så du altid får det bedste resultat uden at skulle stoppe op for at rense det manuelt.

Attix 965-0H/M er udstyret med to kraftfulde motorer, der giver dig den styrke, du har brug for, når du møder det mest udfordrende støv. Uanset om du arbejder med farlige stoffer, asbest eller støv fra byggepladser, leverer denne støvsuger aldrig mindre end en imponerende ydeevne. Støvsugerens H- og M-støvlassen sikrer, at den opfylder de strenge krav, der er fastsat for arbejdet med farlige materialer.

Den rustfrie SitDown beholder er en af de mest praktiske funktioner ved denne maskine. Den gør det muligt for operatøren at tømme beholderen uden at skulle fjerne motortoppen – en funktion, der sparer tid og minimerer risikoen for eksponering til farligt støv. Det gennemtænkte design gør det muligt at engagere sig i arbejdet med ro i sindet, hvilket er afgørende i professionel og industrielt arbejdsmiljø.

Det ergonomiske design og de robuste transporthjul giver dig frihed til at bevæge dig rundt i forskellige miljøer uden besvær. Uanset om du arbejder på en byggeplads, i en fabrik eller på en sundhedsklinik, vil Attix 965-0H/M præstere over de krav, du stiller til udstyret. Den er designet til at modstå intens brug og har derfor også en holdbar konstruktion, der sikrer lang levetid.

Med Nilfisk Attix 965-0H/M SD XC Støvsuger investerer du ikke blot i et redskab til rengøring; du investerer i sikkerhed, effektivitet og kvalitet. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, kan denne maskine forvandle dit arbejdsmiljø til et sikrere og mere produktivt sted. Gør op med kompromiserne og oplev den forskel, som en professionel støvsuger kan gøre i din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk Attix 965-0H/M SD XC Støvsuger Til farligt støv M/H klasse (302002903)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.