Oplad din bil med Clever – din guide til ladestandere

Clever tilbyder et omfattende netværk af ladestandere på over 1.000 lokationer på tværs af Danmark. Deres ladestandere er hurtige, pålidelige og nemme at bruge. Med Clever-appen kan du nemt finde, booke og betale for din opladning direkte fra din smartphone. Clever tilbyder også abonnementsordninger, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Uanset om du kører privat eller erhvervskørsel, har Clever en fleksibel og effektiv opladningsløsning til dig.

Fordele ved at bruge Clever ladestandere

Ved at bruge Clever ladestandere får du en række fordele. Clever tilbyder et omfattende netværk af ladestandere fordelt over hele landet, så du altid har mulighed for at oplade din elbil, når du har brug for det. Derudover er Clever-ladestanderne brugervenlige og nemme at betjene. Du kan finde information om Clever ladestandere her.

Sådan finder du den nærmeste Clever ladestander

Clever har et landsdækkende netværk af ladestandere, som gør det nemt at finde en ladestander, når du skal oplade din elbil. Du kan nemt finde den nærmeste Clever ladestander ved at benytte Clevers kortvisning på deres hjemmeside eller ved at downloade deres mobilapp. På Clevers hjemmeside kan du også finde sparetips ved elbil opladning, som kan hjælpe dig med at optimere din opladning og få mest muligt ud af din elbil.

Hvordan fungerer Clever ladestandere?

Clever ladestandere er designet til at gøre opladning af elbiler så let og bekvem som muligt. Når du tilslutter din elbil til en Clever ladestation, registrerer den automatisk din bil og starter opladningen. Opladningen styres og overvåges via Cleverapp’en, så du kan følge med i opladningsprocessen og justere indstillingerne efter behov. Clever ladestandere leverer en hurtig og effektiv opladning, så du kan komme hurtigt videre på din rejse.

Priser og abonnementer hos Clever

Clever tilbyder forskellige priser og abonnementer, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Deres grundpakke koster 59 kr. om måneden og giver dig adgang til at oplade din bil på alle Clever’s offentlige ladestandere. De har også et premium-abonnement til 99 kr. om måneden, hvor du får hurtigere opladning og andre fordele. Derudover tilbyder Clever betaling pr. opladning uden abonnement, hvor prisen varierer afhængigt af, hvor og hvornår du oplader. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du en nem og fleksibel opladningsløsning med Clever.

Mobil app og online services fra Clever

Med Clever-appen og online services kan du nemt og bekvemt håndtere din elbils opladning. Appen giver dig adgang til et overblik over ladestandere i nærheden, så du altid ved, hvor du kan lade op. Du kan også planlægge og starte opladning direkte fra appen. Derudover kan du følge med i dit forbrug og dine udgifter til opladning via online services på Clevers hjemmeside. Samlet set giver Clevers digitale løsninger dig fuld kontrol over din elbils opladning – uanset hvor du befinder dig.

Tekniske specifikationer for Clever ladestandere

Clever ladestandere er designet til at levere hurtig og effektiv opladning af elbiler. De er udstyret med Type 2-stik, som er den mest udbredte standard for opladning i Europa. Ladestanderne kan levere op til 22 kW ved trefaset vekselstrøm, hvilket giver en hurtig opladning af de fleste elbiler. Desuden er Clever ladestandere udstyret med en RCD-fejlstrømsafbryder for at sikre din og bilens sikkerhed under opladningen. Alle Clever ladestandere er også tilsluttet et intelligent styresystem, som optimerer opladningen og giver dig mulighed for at overvåge dit forbrug via en mobilapp.

Intelligent opladning med Clever

Med Clever kan du drage fordel af intelligent opladning af din elbil. Clever’s ladestandere er udstyret med avanceret teknologi, der optimerer opladningen efter dine behov. Systemet overvåger løbende din opladning og justerer strømstyrken, så du får en hurtig og effektiv opladning uden at belaste elnettet unødvendigt. Du kan også styre opladningen via Clever-appen, hvor du kan planlægge opladningen og følge med i status. Clever’s intelligente opladningsløsning gør det nemt og bekvemt at holde din elbil klar til næste tur.

Kundesupport og assistance fra Clever

Hos Clever er vores kundesupport altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du har spørgsmål om installation, brug af ladestandere eller andre emner, kan du kontakte os døgnet rundt. Vores erfarne medarbejdere vil guide dig trin for trin og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse med vores tjenester. Du kan kontakte os telefonisk, via e-mail eller chat, og vi bestræber os altid på at give dig en hurtig og effektiv assistance. Vores mål er at gøre din overgang til elektrisk mobilitet så problemfri som muligt.

Fremtiden for Clever ladeinfrastruktur

Clever arbejder løbende på at udvide og forbedre deres ladeinfrastruktur for at imødekomme den stigende efterspørgsel på elbiler. I de kommende år forventes antallet af Clever-ladestandere at vokse markant, både i Danmark og i udlandet. Virksomheden investerer massivt i nye, avancerede ladestandere med højere effekt og bedre brugervenlighed. Derudover udvikler Clever intelligente ladesystemer, der kan optimere ladeprocessen og udnytte strømnettet mere effektivt. Målet er at skabe en ladeinfrastruktur, der gør det endnu nemmere og hurtigere at oplade sin elbil, uanset hvor man befinder sig.