Makita Støvsuger 18V Vacuum cleaner LXT ® 5.0Ah

2.270 kr.

Oplev Makita 18V støvsuger med kraftfuld suction og lang batteritid. Ideel til både hjemmet og byggepladsen, effektiv og let at manøvrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801338143058 Kategori:

Oplev den revolutionerende Makita Støvsuger 18V Vacuum Cleaner LXT®, der bringer rengøring til et helt nyt niveau. Uanset om du er en professionel håndværker, en engageret gør-det-selv entusiast, eller bare ønsker en praktisk løsning til daglig rengøring, vil denne støvsuger hurtigt blive din uundgåelige følgesvend.

Med sin kraftfulde 18V børsteløse motor tilbyder denne støvsuger en imponerende sugeevne, der effektivt fjerner snavs, støv og spidse genstande fra enhver overflade. Uden behov for poser betyder det, at du ikke bare sparer penge, men også beskytter miljøet mod unødvendigt affald. Den smarte beholder gør det let at tømme og rengøre, så du altid kan være klar til at tackle næste opgave.

Designet til maksimal fleksibilitet, vejer Makita-støvsugeren kun 2,7 kg, hvilket gør den utrolig let at manøvrere, selv på de mest udfordrende arbejdspladser. Du kan nemt bære den rundt i huset eller transportere den fra et arbejdssted til et andet uden besvær. Den er udstyret med en ergonomisk håndtag, som sikrer et godt greb og minimal træthed, selv efter længere tids brug.

Støvsugeren leveres med et 5.0Ah batteri, der giver en lang driftstid, så du kan klare store opgaver uden at skulle bekymre dig om at skifte batteri. Selvom inkluderet batteri leverer en kraftfuld ydeevne, er den kompatibel med hele Makita LXT® 18V-serien, så du har mulighed for at bruge de samme batterier til andre værktøjer. Det er den ideelle løsning for håndværkere, der allerede bruger Makitas ergonomiske værktøjer og ønsker at maksimere deres effektivitet.

Velovervejet design sikrer, at støvsugeren giver en fremragende filtrering af luft med sit HEPA-filter, der fanger selv de mindste partikler, hvilket er ideelt for dem, der lider af allergier. Du kan være sikker på, at du ikke blot fjerner synligt snavs, men også forbedrer den generelle luftkvalitet i dit hjem.

Makita Støvsuger 18V Vacuum Cleaner LXT® er ikke bare en praktisk rengøringsløsning; det er et symbol på kvalitet og innovation. Den er robust, pålidelig og designet til at modstå selv de hårdeste betingelser, hvilket gør den til en ideel partner i både hjemme- og professionelle rengøringsopgaver. Uanset hvilket projekt du står overfor, er denne støvsuger den ideelle løsning til at holde dit område pænt og ryddeligt – og giver dig mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Forvandl din rengøringsrutine i dag og oplev forskellen med Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger 18V Vacuum cleaner LXT ® 5.0Ah”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.