Makita Støvsuger 2x18V – DVC860LZ

4.961 kr.

Oplev kraften fra Makita DVC860LZ støvsuger med dobbelt 18V, der tilbyder effektiv rengøring og fleksibilitet uden ledning – ideel til dit næste projekt.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501174442042 Kategori:

Oplev kraften ved effektiv rengøring med Makita Støvsuger 2x18V – DVC860LZ, et must-have værktøj for både håndværkere og husstande, der ønsker en uovertruffen rengøringsoplevelse. Designet til at imødekomme de højeste standarder inden for rengøring og støvopsamling, kombinerer denne støvsuger avanceret teknologi med brugervenlighed.

Med muligheden for at anvende både 230V AC og 2x18V batterier, giver DVC860LZ dig friheden til at vælge den mest passende strømkilde for din situation. Uanset om du er i gang med en stor byggeopgave, hvor strømtilgangen kan være begrænset, eller skal klare mindre rengøringsopgaver hjemme, vil denne alsidighed sikre, at du aldrig står uden mulighed for effektiv støvsugning.

Støvsugeren opfylder robuste krav med en MAK-værdi på over 1 mg/m³, hvilket gør den egnet til professionel brug og sikrer en renere arbejdsmiljø. Støvsugerens design klasse L sikrer, at den effektivt opsamler skadelige partikler og sikrer, at luften forbliver ren og sikker at indånde. Med DVC860LZ kan du derfor færdes med ro i sindet, vide at du beskytter både dit helbred og dit hjem.

En af de mest imponerende funktioner ved denne støvsuger er den trinløse regulering af sugeevnen. Du kan nemt justere styrken alt efter opgaven, hvilket gør det muligt at tackle både store affaldstyper og bløde støvpartikler med lethed. Dette giver en målrettet og effektiv støvsugning, der sparer tid og kræfter, hvilket er uundgåeligt i en travl hverdag.

Med følger en sugeslange, et strømforsyningskabel til 230V, et rør og et mundstykke, så du er klar til at tage fat på enhver opgave fra dag ét. Det ergonomiske design sikrer, at støvsugeren er let at manøvrere, hvilket gør det til en fornøjelse at arbejde med. Uanset om du skal nå ind i snævre rum, støvsuge under møbler eller bare holde storrengøring, vil DVC860LZ være din pålidelige partner.

At investere i Makita Støvsuger 2x18V – DVC860LZ betyder at vælge et produkt, der ikke kun leverer kvalitet, men også holdbarhed og pålidelighed. Med den rette kombination af funktionalitet og brugervenlighed giver denne støvsuger dig mulighed for at skabe et renere og sundere miljø, både derhjemme og på arbejdspladsen. Tag kontrol over støvet med stil og effektivitet, og oplev forskellen med Makitas innovative teknologi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger 2x18V – DVC860LZ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.