Makita Støvsuger 2x18v – DVC867LZX4

4.783 kr.

Oplev Makita støvsuger DVC867LZX4 med kraftfuld 2x18V drift, perfekt til både indendørs og udendørs brug – suveræn sugeevne og mobilitet i ét.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500087035707 Kategori:

Makita Støvsuger 2x18v – DVC867LZX4 er ikke bare en almindelig støvsuger; det er en kraftfuld og innovativ løsning, der revolutionerer din tilgang til rengøring. Denne akku støvsuger er designet til at gøre din rengøring så effektiv og ubesværet som muligt, uanset hvor du befinder dig. Med muligheden for at anvende to 18V batterier, kan du være sikker på, at du altid har den nødvendige kraft til at tackle selv de mest udfordrende opgaver.

Med en imponerende driftstid, der ved brug af 5,0Ah-batterier strækker sig op til 80 minutter, giver DVC867LZX4 dig frihed til at arbejde uden afbrydelser. Uanset om du renser op efter et byggeprojekt, gør rent i bilen eller håndterer dagligdags støvrengøring, vil denne støvsuger holde trit med dit tempo uden at kræve hyppige opladninger.

Støvsugeren er udstyret med filterklasse L, som effektivt opsamler selv de mindste støvpartikler, hvilket gør den ideel til både professionelle håndværkere og ambitiøse gør-det-selv entusiaster. Dette betyder, at du kan arbejde i et renere og sundere miljø, hvilket ikke blot forbedrer dine arbejdsforhold, men også beskytter dit helbred. Det bruger- og miljøvenlige design sikrer, at denne støvsuger er et fantastisk valg for dem, der ønsker at arbejde effektivt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Integrationen af Auto-Start Bluetooth (AWS) systemet er en af de mest innovative funktioner ved DVC867LZX4. Denne teknologi gør det muligt for støvsugeren automatisk at starte og stoppe ved aktivering af et kompatibelt elektrisk værktøj. Dette sikrer ikke kun en effektiv opsamling af støv og affald, men sparer også tid og energi, så du kan fokusere på arbejdet i stedet for at tænke på rengøringen.

Medfølgende tilbehør som to sugeslanger og diverse mundstykker sikrer, at du kan tilpasse støvsugeren til enhver rengøringsopgave. Uanset om det er små sprækker, større flader eller mere følsomme overflader, så har du lige det rette tilbehør til at få jobbet gjort. Med en kombination af funktionalitet, komfort og kraft er denne støvsuger i stand til at indfange selv de mest genstridige støv og snavs.

Makita DVC867LZX4 er mere end blot en støvsuger; det er en pålidelig samarbejdspartner, der vil sikre, at din arbejdsplads forbliver ren og sikker. Med den rette teknologi og design foretager den en væsentlig forskel i kvaliteten og effektiviteten af dit arbejde. Gør rengøring til en automatiseret del af din arbejdsdag, og oplev selv, hvordan den innovative Makita støvsuger kan forvandle din arbejdsprocess. Med DVC867LZX4 er du altid et skridt foran.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger 2x18v – DVC867LZX4”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.