Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2

4.427 kr.

Oplev kraften i Makita DVC155LZX2 støvsuger med 2x18V teknologi og 15L kapacitet, ideel til både hjemmet og professionelle projekter. Effektiv og brugervenlig.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500043151083 Kategori:

Oplev en ny dimension af rengøring med Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2, en innovativ og kraftfuld akku støvsuger designet til at imødekomme de højeste krav til både professionel og privat brug. Denne alsidige støvsuger er ideel til både tør og våd rengøring, hvilket gør den til det perfekte værktøj for håndværkere, entreprenører, og alle, der ønsker en effektiv løsning til rengøring.

DVC155LZX2 er udstyret med en regulerbar sugestyrke, som giver dig fuld kontrol over, hvor meget kraft du har brug for afhængigt af opgavens art. Om det er groft snavs, fine støvpartikler, eller væske, klarer denne støvsuger det hele med imponerende lethed. Med sin kapacitet på 15 liter kan den rumme et væld af affald, hvilket minimerer behovet for hyppig tømning og gør rengøringsprocessen mere effektiv.

Designet til at køre på to 18V batterier gør DVC155LZX2 til en yderst fleksibel løsning, som giver dig frihed til at arbejde uden begrænsninger fra ledninger. Med en driftstid på op til 40 minutter med 6,0Ah-batterier er den perfekt til længerevarende opgaver, hvor du ikke vil gå ned på ydeevne. Den er samtidig let at transportere, hvilket giver dig mulighed for at tage den med overalt, hvor du måtte have brug for den.

Makita har tænkt på kvalitet og holdbarhed, og derfor matcher DVC155LZX2 filterklasse ‘L’, hvilket betyder, at den effektivt kan opsamle støv og partikler, der er skadelige for helbredet. Dette gør støvsugeren ideel til brug i både bygge- og renoveringsprojekter, hvor støv kan være en alvorlig bekymring. Det betyder også, at du kan holde dit arbejdsområde rent og sikkert, hvilket er afgørende for både dig og dine kunder.

Den leveres med en praktisk sugeslange, teleskoprør og støvpose, så du kan komme hurtigt i gang med rengøringen. Den intuitive betjening gør det nemt at skifte tilbehør og tilpasse indstillingerne, så du altid har det bedste resultat inden for rækkevidde. Med sit ergonomiske greb og letvægt design får du en unik brugeroplevelse, der gør det muligt for dig at arbejde effektivt i længere tid uden at overbelaste kroppen.

Vælg Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2 for en professionel og pålidelig rengøringsløsning, der kombinerer kraft, fleksibilitet, og innovation. Giv dig selv den fordel, du fortjener, og oplev, hvordan denne støvsuger kan transformere din arbejdsdag. Med DVC155LZX2 i dit arsenal er du godt rustet til at tackle enhver opgave, uanset hvor udfordrende den måtte være.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.