Tilbud!

Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger solo

Original price was: 1.620 kr..Current price is: 1.495 kr..

Oplev Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger – kraftfuld, trådløs og kompakt med effektiv sugeevne. Ideel til rengøring i svære steder og på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 11301901989167194 Kategori:

Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger er ikke bare en almindelig støvsuger; det er din nye bedste ven i jagten på renlighed og orden, uanset hvor du befinder dig. Med sin slanke og kompakte design er denne akku støvsuger skabt til at gøre rengøring til en leg, både i bilen og hjemmet. Den oser af kvalitet og innovation, noget man forventer fra Makita, en af branchens førende producenter af elværktøj.

Støvsugeren er udstyret med en kraftfuld kulfri motor, der sikrer optimal ydeevne og længere batterilevetid. Med en 18V LXT teknologi i hjertet, får du en enestående sugeevne, der gør kort proces med selv de mest genstridige støv- og snavsforekomster. Uanset om du skal tackle småkager, kattehår eller grus fra skoene, gør Makita DVC750LZ det nemt at få et imponerende resultat.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne støvsuger er de to forskellige sugestyrker. Du kan vælge mellem en let sugeevne til dagligdags rengøring eller en kraftig sugeevne, når der virkelig er behov for det. Dette gør makita DVC750LZ til et alsidigt værktøj, der kan tilpasses dine specifikke behov. Derudover er den udstyret med et effektivt HEPA-filter, som sikrer, at selv de mindste partikler og allergener bliver fanget, hvilket gør den ideel til allergikere og familier med børn.

Tanken rummer 7,5 liter, og den er designet uden behov for støvposer, hvilket betyder, at du slipper for besværet med at skulle købe og skifte poser. Du kan nemt tømme tanken, og den praktiske design gør det til en hurtig og hygiejnisk proces. Derudover kan den anvendes til både tør og våd støvsugning, hvilket giver dig friheden til at tackle både de daglige små uheld og større rengøringsopgaver uden problemer.

Makita DVC750LZ er også utrolig let og transportabel, hvilket gør det nemt at tage den med dig, hvor som helst du skal bruge den. Den ergonomiske håndtag med gummibelægning sikrer, at du har et godt og fast greb, selv når du arbejder i længere tid.

Uanset om du er amatør eller professionel, vil Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger revolutionere den måde, du ser på rengøring. Med denne støvsuger i dit arsenal vil du hurtigt blive en mester i rengøring – klar til at tackle enhver udfordring med lethed og stil. Lad denne støvsuger blive din følgesvend i den daglige kamp mod snavs og rod, og oplev hvordan rengøring kan blive en fornøjelse snarere end en pligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita DVC750LZ 18V LXT støvsuger solo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.