Makita Støvsuger dvc860lz t/2x18v

8.053 kr.

Oplev Makita DVC860LZ støvsugeren – kraftfuld, trådløs og letvægtig. Perfekt til enhver opgave med suveræn sugekraft og lang batterilevetid.

Køb her

Varenummer (SKU): 1281801416497304 Kategori:

Oplev uovertruffen effektivitet og alsidighed med Makita støvsuger DVC860LZ, designet til både professionelle håndværkere og ambitiøse gør-det-selv-entusiaster. Denne støvsuger sætter nye standarder for rengøring og støvopsamling, og den er uundgåelig i ethvert værksted eller byggeplads.

Makita DVC860LZ er skabt til at håndtere de mest krævende opgaver med en imponerende kombination af kraft og mobilitet. Den kan operere både på 230 V AC og med 2 x 18 V batterier, hvilket giver dig friheden til at vælge den mest praktiske strømkilde til din opgave. Uanset hvor du befinder dig – om det er i en trang byggecontainer eller midt i haven – kan du stole på, at denne støvsuger følger med.

En af de mest fremtrædende funktioner er dens avancerede filtreringssystem, der er specielt udviklet til at håndtere støv med en MAK-værdi større end 1 mg/m3, hvilket placerer den i støvklasse L efter Euronorm. Dette gør det muligt for dig at arbejde i et sundere miljø uden irritationen fra fine partikler, der ofte generer ved almindelig rengøring.

Denne støvsuger er ikke kun kraftfuld, men også utrolig fleksibel. Den kan effektivt benyttes til både våd- og tøranvendelse, hvilket gør den til et uundgåeligt redskab, uanset om du står over for våde byggeprojekter eller tørre renovationsopgaver. Den medfølgende sugeslange og det alsidige mundstykke sikrer, at du har det rette udstyr til at tackle enhver situation. Uanset om det er spidse genstande, savsmuld eller våde materialer, har DVC860LZ det, der skal til for at holde dit arbejdsområde rent og sikkert.

Trinløs regulering af sugeevnen betyder, at du kan tilpasse styrken alt efter opgavens krav – fra forsigtig opsamling af følsomt støv til kraftig sugeevne ved grovere materialer. Dette niveau af kontrol sikrer, at du altid har den rette løsning til enhver rengøringsopgave.

Designet med brugerens komfort i fokus, er Makita DVC860LZ ergonomisk udformet, med en vægt, der gør det muligt at transportere den uden besvær. Du vil snart opdage, at det tilpassede håndtag og den lette konstruktion giver dig mulighed for at arbejde i længere tid uden at føle trætheden melde sig.

Uanset om du er på byggepladsen, i garagen eller hjemme, giver Makita støvsuger DVC860LZ dig muligheden for en renere og mere produktiv arbejdsplads. Invester i dette effektive redskab, og lad DVC860LZ revolutionere din tilgang til rengøring og støvindsamling. Med denne støvsuger får du ikke bare et produkt; du investerer i kvalitet, funktionalitet og en sundere arbejdsplads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger dvc860lz t/2x18v”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.