Bosch GAS 35 M AFC Professional – støvsuger – beholder

5.795 kr.

Oplev Bosch GAS 35 M AFC Professional, en kraftfuld og effektiv støvsuger med automatisk filterrens, der sikrer maksimal sugeevne og lang levetid.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900939827769 Kategori:

Bosch GAS 35 M AFC Professional er en revolutionær støvsuger, der kombinerer kraft, holdbarhed og funktionalitet i ét stilfuldt design, perfekt til professionelle brugere, der kræver det bedste. Med sine imponerende specifikationer og innovative teknologi er denne støvsuger ikke blot et redskab, men en essentiel partner i at opretholde et rent og effektivt arbejdsmiljø.

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du kan fokusere på det, du gør bedst, uden at bekymre dig om støv og snavs. Bosch GAS 35 M AFC Professional gør netop det muligt. Den kraftfulde motor med en sugeeffekt på op til 254 mbar sikrer, at selv de mindste partikler bliver fanget effektivt, uanset om der er tale om byggestøv, spåner eller finere støvpartikler. Den enorme beholderkapacitet på 35 liter giver dig mulighed for at arbejde længere uden konstant at skulle tømme beholderen, hvilket sparer tid og øger din produktivitet.

Den robuste konstruktion og det slidstærke design sikrer, at denne støvsuger holder til de hårdeste forhold på byggepladsen eller i værkstedet. Bosch er kendt for sin høje kvalitet, og denne model er ingen undtagelse. Med en vægt på kun 14 kg er den samtidig let nok til at transportere, hvilket gør det nemt at flytte den fra en opgave til en anden. De integrerede hjul og det ergonomiske håndtag gør det til en leg at manøvrere støvsugeren, selv i trange rum.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved GAS 35 M AFC er den automatiske filterrengøringsfunktion, der holder filteret rendyrket i en konstant optimal tilstand. Dette sikrer, at sugeevnen forbliver konstant, selv under langvarig brug, hvilket er en uvurderlig fordel for dem, der arbejder i udfordrende miljøer. Med et patentbeskyttet filterdesign mindskes risikoen for tilstopning, så du kan holde fokus på arbejdet i stedet for at stoppe op for at foretage vedligeholdelse.

Desuden er støvsugeren udstyret med et omfattende tilbehørssæt, der inkluderer forskellige slanger, munde og filtre, så du kan tilpasse din rengøringsoplevelse til netop dette job. Uanset om det er til hurtigt at samle groft affald eller til præcisionsopgaver, hvor støvet skal fjernes omhyggeligt, så er Bosch GAS 35 M AFC klar til udfordringen.

Og som en ekstra sikkerhedsfunktion er støvsugeren designet med et tænd/sluk-system, der automatisk aktiverer, når du tilslutter elværktøjer, hvilket gør det til en ideel løsning til effektiv affaldshåndtering i forbindelse med skæring, slibning og boring.

Med Bosch GAS 35 M AFC Professional får du ikke bare en støvsuger; du får et avanceret værktøj, der er skræddersyet til at levere suveræn ydeevne for professionelle, der stiller krav til det udstyr, de bruger. Tag skridtet mod en renere og mere effektiv arbejdsdag – invester i Bosch GAS 35 M AFC Professional og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch GAS 35 M AFC Professional – støvsuger – beholder”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.